LEO Pharma

Laborant til vores QC laboratorium

Vil du være med til at sikre, at den mikrobiologiske kvalitet af LEO Pharmas produkter lever op til myndighedernes krav ? Har du en god forståelse for GMP og levering af analysesvar til tiden ?
Så er du måske vores nye kollega til et barselsvikariat (1 år) som laborant.

Du vil i QC Laboratoriet få mulighed for at gøre en betydelig forskel for personer i hele verden, der lider af alvorlige hudsygdomme. Samtidig kan du glæde dig til at blive en del af et virkelig godt team i et åbent og uformelt miljø med solid faglighed og masser af gode grin.

Om jobbet

Den ledige stilling er i teamet Microbiological Analysis, som udfører mikrobiologiske QC analyser på egne producerede API’er, vores produkter samt på indkøbte råvarer. Desuden udfører vi endotoxin test og alle kemiske og mikrobiologiske tests på vand samt er ansvarlige for environmental monitoring og media fill i sterilproduktionen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være i den daglige drift, hvor du f.eks. skal udføre mikrobiologiske analyser på produkter og vand, endotoxin test og kemiske analyser på vand.

Vi arbejder i team, hvor vi i fælleskab planlægger det daglige arbejde.

Dine kvalifikationer

Du er uddannet laborant eller laboratorietekniker. Du har erfaring med mikrobiologi og meget gerne med aseptisk arbejde fra enten produktion eller laboratorie. Som person er du udadvendt og ansvarsfuld, kan lide at samarbejde med dine kolleger og nå fælles mål. Du er kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og er vant til at dokumentere dit arbejde. Du formår at bevare overblikket, når der er travlt og trives med at skifte mellem flere forskellige opgaver i løbet af en dag.
Da vi er underlagt GMP, skal du selvsagt også have den nødvendige struktur og detaljesans til at sikre, at tingene er i orden

Dit nye team

Du bliver af del af vores moderne QC laboratorie, hvor du får godt 60 kolleger, der servicerer hele organisationen. Her indgår du i et team med 8 teknikere, 2 mikrobiologer, 3 laboratorieassistenter og teamlederen. Du vil have fleksibel arbejdstid, som tilpasses laboratoriets daglige flow. Vores miljø er kendetegnet ved samarbejde, åbenhed og plads til at have det sjovt sammen. Her er ganske enkelt rart at være.

Tilslut dig vores mission om at hjælpe flere mennesker med at opnå sund hud

Hundreder af millioner mennesker verden over lider af ubehandlede hudsygdomme. Det er disse mennesker LEO Pharma vil hjælpe med at få et bedre liv. Vi vil ved at forstå deres behov og ønsker forbedre eksisterende behandlinger og være banebrydende ved at opdage fremtidens løsninger.

Du vil som medarbejder i LEO Pharma få muligheden for at skabe resultater og udvikle dig blandt dygtige kollegaer. Du vil samtidig tage del i vores fælles mission om at blive den foretrukne partner inden for dermatologi, og derved forbedre menneskers liv over hele verden.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte manager Gitte Petersen på tlf. 4188 3031.

Husk at vedhæfte ansøgning og CV. Vores deadline for modtagelse af ansøgninger er 13. april 2020.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland

Jobtype:

Vikariat

Arbejdstid:

Heltid

Ansøgningsfrist:

13/04/2020

Arbejdssted:

Ballerup, Storkøbenhavn

Yderligere oplysninger fås hos:

Gitte Petersen

Mobil: +45 4188 3031

Kontoradresse: