LEO Pharma

Financial Controller

Vil du være en del af LEO Pharma’s internationale finans- og rapporterings team?

I løbet af de sidste par år har LEO Pharma introduceret en ny måde at arbejde på i finansfunktionen. Vi har implementeret SAP og vi har lagt transaktionsbaserede processer ud til en ekstern partner for de nuværende enheder under det geografiske EMEA-område og der bliver udvidet med flere lande i de kommende år. Dette styres gennem Finance Hub EMEA og dermed er de fleste af de transaktionsbaserede opgaver blevet outsourcet, hvilket betyder, at afdelingen nu kan fokusere på de mest værdiskabende opgaver.

Controlling, analyser, udvikling, support, rapportering….

Du vil blive den ansvarlige Financial Controller for nogle specifikke udenlandske datterselskaber i afdelingen Finance Hub EMEA. Dit daglige fokus vil være på finansiel controlling og compliance-opgaver for at sikre korrekt økonomisk rapportering og opfølgning, samtidig med at du kontinuerligt analyserer hvordan processerne kan effektiviseres i samarbejde med controllerne for de øvrige enheder. Dine vigtigste, overordnede opgaver inkluderer:

  • Financial controlling og support til kollegaer lokalt i landene samt internt i Danmark
  • Gennemgang af afstemninger og udarbejdelse af afvigelsesforklaringer til månedsafslutningerne
  • Planlægge og styre årsregnskabsprocessen for dine datterselskaber
  • Være primær kontaktperson for eksterne revisorer og sikre tilgængeligt og tilstrækkeligt revisionsmateriale forud for revisionsprocessen
  • Gennemgå og kvalitetssikre momsrapporteringer og lignende indberetninger til myndighederne

Ud over ovenstående kommer du til at deltage i forskellige projekter, for eksempel i relation til moms eller outsourcing af diverse kontrolopgaver. Stillingen vil give dig en stor berøringsflade på tværs af den internationale organisation og med eksterne partnere, så det er vigtigt du er god til at formulere dig på både dansk og især engelsk.

Rejseaktivitet inden for Europa forventes at udgøre ca. 5-10 dage om året.

 

Kvalifikationer

Du er uddannet økonom, f.eks. HD (R) eller cand.merc.aud., og har regnskabsmæssig eller Financial Controller erfaring fra et større internationalt selskab. Din økonomiske værktøjskasse er på plads, herunder arbejde med MS Office og også gerne med SAP. Du besidder gode analytiske evner, kan koordinere og tilrettelægge dit arbejde og har en udvidet sans for detaljer.

Personligt besidder du en god portion humor og har en positiv tilgang til opgaver og problemstillinger. Du trives i et foranderligt miljø, hvor du bidrager aktivt til at etablere, optimere og implementere rutiner og processer, men samtidig formår at levere til tiden og i rette kvalitet. Det er ligeledes vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt og tager ejerskab over dine opgaver og ikke slipper disse før du er helt i mål. Som en del af en international virksomhed, er det tillige et krav, at du kan kommunikere ubesværet på engelsk.Dit nye team

Du kan se frem til 10+ gode og dedikerede kollegaer i LEO Pharma’s hovedkvarter i Ballerup, samt en række kollegaer i datterselskaberne i udlandet. Du vil referere til Senior Team Leader for området og blive en del af koncern økonomi med ca. 30 kompetente kollegaer i alt, hvor nøgleordene er godt humør, hjælpsomhed og effektivt samarbejde.

 

Kontakt information og tidsfrist for ansøgning

Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale, så send os din ansøgning og CV allerede i dag og senest inden den 15. april 2020.

Du er også meget velkommen til at kontakte Senior Team Leader Thomas Wernberg på + 45 31 15 00 91 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Ansøgningsfrist:

15-04-2020

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Thomas Wernberg

Mobil: +45 31150091

Kontoradresse: