LEO Pharma

Senior Engineer med HVAC fokus

Er du klar til at blive vores tekniske spidskompetence inden for HVAC og renrum?

 
Har du solid erfaring på HVAC-området, og kunne du tænke dig et job, hvor du får en nøglerolle med mulighed for at udfolde al din viden og dine evner? Hvis ja, har vi det helt rigtige job klar til dig. Du kan se frem til at blive del af et super ingeniør-team med 14 gode kolleger, hvor du bliver den førende ekspert inden for HVAC. Du kommer blandt andet til at rådgive i forbindelse med etablering af vores nye fabrik i Ballerup, og du gør det sammen med kolleger, der glæder sig til at møde på arbejde, fordi vi arbejder med mange spændende projekter – og ikke mindst fordi vi har det sjovt sammen.

Spændende specialistansvar med stor indflydelse

Som Senior Engineer er dit overordnede fokus at styrke LEO Pharma’s evne til at producere sikkert, energieffektivt, med bedst mulige anvendelse af de teknologiske muligheder og i GMP compliance. Du kommer til at arbejde på alle typer af udstyrs- og anlægsprojekter, hvor du bliver eksperten inden for HVAC og renrumsteknik. Projekterne spænder fra mindre udskiftninger af komponenter, som du selv styrer, til de helt store, hvor du er del af et større, tværfagligt projektteam. Dine primære opgaver bliver at: 

  • Være teamets primære tekniske specialist inden for HVAC og renrumsteknik
  • Arbejde på alle typer af udstyrs- og anlægsprojekter
  • Selv styre mindre opgaver/projekter og være del af projektteams på de større
  • Bringe din viden om andre utility-installationer i spil
  • Koordinere kvalificering af udstyr – med blandt andet produktionen, QA og eksterne partnere
  • Være med at til at udvælge leverandører og deltage i kontraktforhandlinger
  • Supportere vores drift og vedligeholdelsesafdelinger med specialistviden
  • Sikre rapportering og dokumentation

Teamet har ansvar for både Ballerup og Esbjerg med langt størstedelen af tiden i Ballerup, men det er muligt, at du på et tidspunkt skal til Esbjerg et par dage.

Solid erfaring med HVAC, renrum og GMP

Du er uddannet ingeniør, maskinmester eller lignende, og du har solid erfaring inden for HVAC og renrum. Du har samtidig et godt kendskab til GMP, så du ved, hvad det vil sige at udvikle løsninger i et meget reguleret miljø med store krav til dokumentation.

Som person er du kendt for din åbne indstilling, der gør, at du kan sætte dig ind i en problemstilling set fra den anden side af bordet. Du er nysgerrig, så du ser automatisk ting/installationer, der kunne gøres bedre, og du er ikke bange for at prøve nye veje, hvis det ikke spiller første gang. Du har også hænderne godt skruet på og trives derfor i en rolle, hvor du både arbejder teoretisk bag skrivebordet og praktisk ude på anlæggene. Derudover er det helt afgørende, at du er en holdspiller, der kan lide at dele og få viden. Hos os er det holdet, der sammen skaber succesen. Endelig skal du være god til både dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

20-01-2019

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Carsten Echberg

Mobil: +45 2881 8575

Frank Goettler

Mobil: +45 25578019

Kontoradresse: