LEO Pharma

Laborantpraktikant i Early Systemic and Topical Development

Afslut din laborantuddannelse med et lærerigt år på LEO Pharma indenfor analytisk kemi og få en uddannelse i en stor, international virksomhed i rivende udvikling.

LEO Pharma er med i forreste række, når det drejer sig om udvikling af innovative lægemidler på verdensplan. Det stiller krav til alle ansatte om at tage fat og gøre en ekstra indsats. Til gengæld tilbyder vi masser af muligheder for en spændende og lærerig praktikplads med en åben og uformel omgangstone.

Med start d. 1. februar 2019 søger vi en dygtig laborantpraktikant til en 1-årig stilling i Early Systemic & Topical Development (ESTD). 

Analysearbejde i Early Systemic and Topical Development

I ESTD er hovedvægten af vores opgaver udvikling og karakterisering af nye lægemiddelsstoffer og formuleringer for både biologiske lægemidler og små molekyler. To af områdets fire afdelinger har primært fokus på små molekyler: Analyse, præformulering og formulering i Early Formulation and Analytics, samt specialanalyser i Analytical Support.  Vi er i alt 50 medarbejdere i ESTD – heraf 17 teknikere – og som laborantpraktikant vil du få indblik i arbejdet med små molekyler i disse to afdelinger.

Nytænkning og omskiftelighed er en væsentlig del af udviklingen af nye lægemidler. Vi forventer derfor, at du er en nysgerrig og fleksibel medarbejder, der gennem analytisk laboratoriearbejde har lyst til at være med til at omsætte nye ideer til sikre og effektive lægemidler.

Du vil indgå i det daglige analytiske arbejde med nye stoffer, formuleringer og analysemetoder. Du vil få mulighed for at blive oplært i en række kemiske og farmaceutisk-tekniske analyser herunder kromatografiske analyser (HPLC/UPLC) med forskellige detektorer (f.eks. UV, PDA og MS), pH-målinger, prøveforberedelse og præformuleringsstudier, metodeudvikling og validering, homogenitet og lignende. Du vil også komme til at arbejde med mere specialiserede analyser som f.eks. SFC og GC.

Et lærerigt år

Hos LEO Pharma lærer du

  • Konkrete og specifikke analysemetoder og teknikker
  • Generel laboratorieadfærd
  • At udvikle dine samarbejdsevner og blive en god holdspiller

Vi forventer, at du som person er:

Fagligt interesseret i analytisk kemi, nysgerrig, fleksibel, god til at samarbejde på tværs af afdelinger og faggrupper og trives med at have flere bolde i luften.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist er d. 3. september 2018

 

Kontaktperson i Early Formulation and Analytics:

Senior Technician Louise Pape Haggren, tlf.: +45 4130 1853

Kontaktperson i Analytical Support:

Principal Technician Jørgen Jacobsen, tlf.: +45 2557 8082

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland

Jobtype:

Praktikant

Arbejdstid:

Projektansættelse

Ansøgningsfrist:

02-09-2018

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Louise Pape Haggren

Mobil: +45 4130 1853

Kontoradresse: