LEO Pharma

Group Financial Controller hos LEO Pharma

Søger du nye udfordringer, er du interesseret i supportere og rådgive vores globale finansorganisation om regnskabsmæssige- og IFRS-relaterede problemstillinger og interne kontroller, samt at være med til at forbedre vores interne processer og rapporter? Så kunne denne stilling måske være noget for dig!

Vi søger en Group Financial Controller den 1. oktober 2018 eller gerne tidligere. Hos os vil du komme til at arbejde i et inspirerende miljø med mange udfordringer og udviklingsmuligheder – også med mulighed for indflydelse på din egen rolle.

 

Dine ansvarsområder:

 

Som Group Financial Controller hos LEO Pharma vil du blive en del af et team, som er ansvarlig for:

-       Udvikling og udarbejdelse af årsrapporter efter IFRS

-       Månedlig controlling af koncernens datterselskaber og væsentlige regnskabsmæssige problemstillinger

-       Deltagelse i strategiske projekter og investeringsprojekter med henblik på at sikre korrekt regnskabsmæssig behandling

-       Koordinering af koncernrevisionen

-       Udvikle og vedligeholde finansmanualer og politikker  

 

Du vil blive “one point of contact” for udvalgte enheder i LEO Pharma og håndtere alle regnskabsmæssige opgaver, der er relateret til disse enheder.

 

Desuden vil du skulle deltage i forskellige projekter, f.eks. forbedring af rapporteringsværktøjer. Stillingen vil ligeledes give dig en bred kontaktflade på tværs af den internationale organisation og til eksterne partnere.

 

Kvalifikationer:


                   
Du har en finansiel uddannelse, f.eks. HD(R) eller cand.merc.aud. og har erfaring med controlling eller bogholderi. Det er en fordel hvis du har erfaring fra en Group Controlling funktion. Du kan også have nogle års erfaring fra et revisionsfirma. 

Du besidder gode analytiske kvalifikationer og har øje for detaljer. Hvis du har kendskab til SAP, vil det være en fordel.

Du har humoristisk sans og en positiv indstilling. Endvidere trives du i et omskifteligt miljø, hvor du vil skulle hjælpe med at etablere og optimere nye processer, samtidig med at du skal kunne levere på forskellige opgaver – nogle gange med kort deadline.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne opgaver samt køre egne projekter med mange forskellige stakeholders, og som del af en international virksomhed skal du også være god til engelsk.

 

Vi tilbyder:

 

Du vil blive en del af et meget engageret team på tre Group Financial Controllers i Group Accounting beliggende i LEO Pharmas hovedkvarter i Ballerup. Vi er en del af Group Accounting som er i alt 20 meget dygtige kolleger.

 

Kontakt- og ansøgningsfrist:

 

Send venligst din ansøgning og dit CV senest 20. august 2018.

 Du er også velkommen til at kontakte Manager, Esther Dalgaard, på tlf. + 45 53696031, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi vil løbende invitere til interviews.                  

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Sjælland
  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

20-08-2018

Arbejdssted:

Ballerup, Greater Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:

Esther Dalgaard

Telefon: +45 53696031

Kontoradresse: