LEO Pharma

Asset Manager til global rolle i Facility Management

Motiveres du af at have en bred kontaktflade, at sætte klar strategisk og taktisk retning, og trives du med at håndtere store datamængder, er jobbet som Asset Manager lige noget for dig.

LEO Pharma har brug for en stærk person til at sætte selvstændig retning indenfor Asset Management for både Ballerup samt globale sites.

Om jobbet

Som Asset Manager er det dit ansvar at definere strategien for bygningsmasse og arealer på LEO Pharma, primært for site Ballerup, men med et globalt mindset.

Med udgangspunkt i grundig behovsanalyse, bygningstilstand, driftsøkonomi og den overordnede site strategi, skal du udarbejde beslutningsoplæg om nybyg, ombyg eller nedrivninger.

Du har til opgave at sikre en effektiv udnyttelse af bygninger og arealer, og er den ansvarlige for tildeling og inddragelse af ledige m2 til/fra de enkelte afdelinger. Det er derfor vigtigt, at du kan opbygge et godt kendskab til forretningens mange forskellige afdelinger og funktioner.

En teknisk del af jobbet er at overvåge energiforbruget i den enkelte bygning, så energibesparende initiativer tages på et sagligt grundlag. Med brug af den rette teknologi monitorerer du på bygningernes person belastning, så vi konstant kan imødekomme behovet for facility services.

Du bliver en del af et stærkt Facility Management team på 6 nære kolleger, og 15 interne håndværkere. Dertil kommer ca. 70 eksterne kolleger til bla. servicehåndværk, rengøring og catering.


Kvalifikationer

Som person er du meget selvstændig og ansvarlig af natur, og du ynder at fylde jobbet ud, som var det ”din egen butik”. Du trives med at skabe gode relationer, og formår at opbygge en grundig forståelse for organisationen og de mekanismer, der vil give dig udfordringer i jobbet.

Dine styrker findes i din evne til at skabe, strukturere og analysere data, og sikre konkret handling ud af brugen af data. Du har et solidt teknisk bygningskendskab, og kan til enhver tid udfordre og bidrage til bygnings- og vedligeholdsstrategien i samarbejde med den ansvarlige for Hard FM.

Du er sandsynligvis Bygningsingeniør, -konstruktør eller Maskinmester, og kan fremvise erfaring med strategisk drift af større bygningsmasser. LEO Pharmas koncernsprog er engelsk, hvilket du mestrer både sprogligt og skrifteligt.

I stillingen må forventes ca. 8-10 rejsedage om året, hertil kommer interne strategiseminarer.

Facility Management hos LEO Pharma består i dag af ca. 30 interne, fra vagtpersonale og håndværkere til supportere og ledere, samt ca. 70 eksterne kolleger. Vi har i juni måned fået det globale ansvar for alle LEO Pharmas sites, og har til opgave at udtænke og udleve globale strategier for Hard og Soft services, herunder Asset Management. Målet er at blive en af Danmarks bedste FM organisationer, og vi har derfor brug for analytiske, selvstændige og ambitiøse kolleger som dig.


Kontakt og ansøgningsfrist

Du er velkommen til at kontakte Manager, Poul Erik Søderdahl på +45 23311230 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist for stillingen er 29. juli. Der afholdes indledende samtaler i uge 31/32.

Ansættelse forventes til 1. oktober 2018.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Ansøgningsfrist:

29-07-2018

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Poul Erik Søderdahl

Mobil: +45 23311230

Kontoradresse: