LEO Pharma

Security Officer med globalt ansvar for LEO Pharmas sites

Leder du efter muligheden for at kunne udfolde dine personlige ambitioner og kompetencer indenfor Security og beredskab, så er jobbet som Security Officer lige noget for dig.


LEO Pharma har brug for en stærk person til at sætte selvstændig retning indenfor site Security og beredskab for både Ballerup samt globale sites.

Om jobbet

I rollen som Security Officer får du ansvaret for at adgangsforhold, overvågning samt portvagtens vagt- og servicefunktioner, til enhver tid understøtter LEO Pharmas mål om at være en god og sikker arbejdsplads for alle.

Du oppebærer kontraktansvaret for de outsourcede Security ydelser, og skal holde leverandørerne op på de leverancer, og du skal samtidigt forestå et udviklende samarbejde, til både LEO Pharma og leverandørens fordel.

Som Security Officer er det også din opgave at udfordre og udvikle vores servicekoncept overfor vores gæster og daglige kolleger, der er vores vigtigste kunder. På en venlig og bestemt måde, skal du tilse at den daglige brug af sitet ikke forhindrer beredskabet i at udføre sit arbejde, hvis det skulle komme dertil. 

Du vil som anlægsejer få ansvaret for drift og vedligehold af ADK, ABA, ARS og AIA anlæg, hvilket kræver at du har indgående kompetencer og kendskab på området.

Din kontaktflade er stor, og intern kommunikation er en vigtig parameter for at få succes i jobbet. Det bliver din opgave at udarbejde og publicere nyheder og informationer på vegne af Facility Management, på en inspirerende og respektfuld måde.


Kvalifikationer

Stillingen er bred og kræver både teknisk forståelse, forhandlingsevner samt lyst til at interagere med gæster og interne kunder. Du skal have gode sproglige kompetencer, både verbalt som skrifteligt. Din personfil viser du har et stærk selvdrive og at du trives med at tage ansvar og sætte dit personlige præg på din egen forretning.

Grundet det tekniske anlægsejerskab, bør du have en el-faglig baggrund, overbygget med eksempelvis El-installatør, Maskinmester, Ingeniør eller lign.
Med delansvar indenfor beredskabsområdet, kræves det at du har interesse og lidt erfaring i arbejdet med risikovurderinger og forebyggende aktiviteter på brand og ulykke.

Facility Management hos LEO Pharma består i dag af ca. 30 interne, lige fra vagtpersonale og håndværkere til supportere og ledere, samt ca. 70 eksterne kolleger. Vi har i juni måned fået det globale ansvar for alle LEO Pharmas sites, og har til opgave at udtænke og udleve globale strategier for Hard og Soft services, herunder Security og Safety. Målet er at blive en af Danmarks bedste FM organisationer, og vi har derfor brug for analytiske, selvstændige og ambitiøse kolleger som dig.


Kontakt og ansøgningsfrist

Du er velkommen til at kontakte Manager, Poul Erik Søderdahl på +45 23311230 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist for stillingen er 29. juli. Der indkaldes til samtaler i uge 31/32 og 34.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Ansøgningsfrist:

29-07-2018

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Poul Erik Søderdahl

Mobil: +45 23311230

Kontoradresse: