LEO Pharma

Syntesetekniker til API produktion i stor skala

Vil du have stor frihed og spændende opgaver i et super godt team?

 

Har du en teknisk uddannelse med forståelse for GMP, og kunne du tænke dig et job, hvor du kan bruge alle dine evner og virkelig gøre en forskel, så har du muligheden lige her. Din indsats er med til at sikre millioner af mennesker over hele kloden vigtig medicin i deres daglige kamp mod psoriasis. I LEO Pharma kommer du samtidig ind i en virksomhed, der virkelig investerer i medarbejdernes udvikling og trivsel. Og så får du i øvrigt nogle dygtige, sjove og behagelige kolleger i et super velfungerende team.

 

Meget alsidigt job fra manuelle processer til dokumentation

Helt grundlæggende handler dit job om at fremstille store mængder API på en sikker og effektiv vis. Det gør du sammen med andre synteseteknikere og i løbende dialog med teamets kemikere. En stor del af arbejdet er manuelt, og selv om vi gør alt for at minimere det, er der stadig en del løft, der kræver god fysik. Du skal:

 

-       Varetage organiske kemiske synteser  – primært manuelle håndteringer

-       Dokumentere inden for GMP-regler – før, under og efter produktion

-       Håndtere administrative opgaver – varebestillinger, batch reviews etc. 

-       Rengøre udstyr og i det hele taget hjælpe med at holde området knivskarpt

-       Håndtere afvigelser – sammen med dine kemiker-kolleger

 

Du skal også være klar til at indgå en organisation, der arbejder målrettet med Lean. Vi afholder blandt daglige tavlemøder med fokus på effektivitet, optimeringer og sikkerhed. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt i tidsrummet kl. 06.00 – 18.00. Vi har ingen fast vagtplan, men du kender altid produktionsplanen en måned frem, så du kan planlægge ud fra det i samspil med dine kolleger.

 

Teknisk uddannelse med forståelse for GMP og kvalitet – gerne nyuddannet

Du er uddannet procesteknolog, industri-/procesoperatør, levnedsmiddeltekniker eller laboratorietekniker. Om du er nyuddannet eller mere erfaren er ikke afgørende, så længe du har forståelse for og lyst til at arbejde i et GMP-reguleret miljø. Det kræver en omhyggelig arbejdsform med sans for at få alle de vigtige detaljer på plads, ikke mindst i dokumentationen.

 

Da du arbejder med store produktioner, der kan tage lang tid med mange delprocesser, skal du kunne prioritere din tid, så du bruger ventetiden konstruktivt. I forlængelse af dette skal du kunne tage action på egen hånd, når du ser noget, der kræver handling. Skal du have succes, får du også brug for din optimistiske og positive tro på, at der altid findes en løsning – også når tingene ikke går som planlagt, for sådan er virkeligheden inden for API produktion.

 

Dit nye team

Du får 12 gode kolleger på LEO Pharma’s site i Ballerup. Vi har travlt, men ikke mere end, at vi altid har plads til at hjælpe hinanden og grine sammen. Vi gør meget ud af oplæring og at sikre, at alle har spændende opgaver, så du bliver både udfordret og udviklet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager Helene Lyngby Nielsen via email HGYDK@leo-pharma.com

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

 

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Ansøgningsfrist:

22-07-2018

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Helene Lyngby Nielsen

Kontoradresse: