LEO Pharma

Manager til nyt klinisk administrations-team

Kan du skabe samarbejde og holdånd i en organisation i kraftig forandring?

Har du erfaring med GCP, kliniske studier og personaleledelse, og trives du bedst, når tingene er i bevægelse? Hvis ja, har du det helt rigtige fundament for dette spændende LEDERjob. LEO Pharma har sat det meget ambitiøse mål at blive verdens førende lægemiddelvirksomhed inden for behandling af hudlidelser. Derfor er vi i fuld gang med at flytte organisationen til næste niveau – samtidig med at vi har succes og vokser. Nu mangler vi dig, dit gode humør og ikke mindst din fulde værktøjskasse med ledelsesredskaber.

 

Nærværende personaleledelse og stort kundefokus

Du bliver leder af et nyoprettet klinisk administrations-team i Global Clinical Operations med særlig fokus på at sikre høj kvalitet af den kliniske dokumentation og de kliniske studier generelt. Det eksisterende team er blevet for stort til, at vores manager kan sikre den nærværende ledelse, der er nødvendig for at fastholde den nuværende arbejdsglæde og performance. Derfor splitter vi teamet i to søsterteams, der skal arbejde tæt sammen med maksimal videndeling og synergi. Du skal lede det nye team, så du skaber arbejdsglæde, holdånd, kundefokus og samarbejde – i en organisation med masser af forandringer og et vist arbejdspres. Dine primære opgaver bliver at:

  • Lede, motivere, coache og udvikle dit team med 8-10 medarbejdere
  • Udvikle og/eller optimere processer og procedurer med fokus på interne interessenter
  • Aktivt være med til at implementere og optimere vores dokumenthåndteringssystem Veeva Vault
  • Sikre at teamet leverer ”Investigator Trial Files” til tiden og i høj kvalitet
  • Indgå i ledergruppen i Clinical Supply & Services – sætte retning og udvikle den samlede funktion i samarbejde med dine lederkolleger
  • Samarbejde på tværs af den globale organisation

Skal du have succes, er det helt afgørende, at du får skabt et tæt og frugtbart samarbejde med din lederkollega i søsterteamet – og at du herunder positivt gør god brug af hendes kendskab til både medarbejdere og LEO’s organisation. Jeres sparring og samarbejde er fundamentet for begge teams fortsatte succes.

 

Erfaring med farmaceutisk udvikling og forandringsledelse

Din hidtidige karriere har givet dig erfaring med farmaceutisk udvikling, GCP og tilhørende processer etc. Derudover er du først og fremmest leder med stort L, og du har konkret erfaring med forandringsledelse. I forlængelse heraf skal du trives i et miljø, hvor vi i høj grad lægger vejen, imens vi kører på den. Med din menneskelige indlevelse og din fyldte leder-værktøjskasse kan du motivere og inspirere – 1:1 og ift. at få alle til at spille sammen som et hold, hvor vi glæder os over hinandens succeser og har lyst til at hjælpe hinanden.

Du forstår, at en administrativ enhed per definition er en servicefunktion, der skal gøre kundernes liv nemmere. Du kan derfor også tilpasse processer, ydelser og arbejdet generelt, så det tager udgangspunkt i kundernes ønsker og behov – og du kan få dit team med dig i den øvelse. Det kræver selvsagt gode kommunikationsevner og forståelse for, at ikke alle er lige så vilde med forandringer, som dig selv.

 

Clinical Administration – dit nye team

Teamet og søsterteamet har sammen ansvar for alle typer af kliniske support-opgaver i Global Clinical Operations. Medarbejderne er en god blanding af yngre og mere erfarne profiler, og der er er generelt høj medarbejdertilfredshed.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Share on:

Region:

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Application deadline:

13/08/2018

Location:

Ballerup, Copenhagen

Contacts:

Hasse Kromann

Mobile: +45 31242723

Company homepage:

http://www.leopharma.com

Office address: