Senior Projektleder – globale forandringsprojekter

Kan du drive store og komplekse projekter med globalt scope?

LEO Pharma har sat det meget ambitiøse mål at blive verdens førende lægemiddelvirksomhed inden for behandling af hudlidelser. Derfor er vi i gang med at transformere vores organisation, så vi har det rigtige setup, og derfor har vi brug for dig som en del af vores stærke projektlederteam i Global Finance. Du kan glæde dig til at blive en del af LEO Pharma på det muligvis mest spændende tidspunkt i virksomhedens historie i en rolle med stort ansvar, super spændende udfordringer og kæmpe muligheder for indflydelse og læring.

Fra behovsanalyser og scoping til implementering og opfølgning

Med forandring og optimering som dine to ledestjerner arbejder du med alle typer af opgaver inden for projektledelse, fra mere afgrænsede analyser til meget store projekter med flere års varighed. Projekterne kan fx handle om global outsourcing af finansprocesser, optimering af vores CAPEX governance eller 360 graders udvikling af fremtidens HR-organisation. Konkret kommer du til at arbejde med:

  • Behovsanalyser og projekt-scoping i tæt dialog med forretningen
  • Projektledelse i tæt dialog med eksterne partnere og de involverede forretningsområder i LEO
  • Forhandling med (stærke) interessenter omkring projektindhold og ressourcer
  • Projekt- og implementeringsplaner
  • Stakeholder-analyser
  • Ressourceplanlægning

Du kan se frem til at rejse 3-4 uger årligt for at møde samarbejdspartnere og kolleger globalt – typisk i rejser af nogle dages varighed per styk. På de store projekter arbejder vi med et rotationsprincip, så man i reglen ikke er på et projekt mere end et år ad gangen – for at sikre varians og læring.

Diplomatisk løsningskreatør med projektledererfaring fra internationale projekter

Du har en videregående uddannelse og projektledererfaring fra en lignende rolle i en stor organisation og/eller et konsulenthus, hvor du har arbejdet med globale transformationsprojekter. Du kan derfor arbejde hands-on med alle dele af værdikæden inden for projektledelse fra scoping til implementering.

Samtidig er du helt bevidst om, at rollen som projektleder ikke giver ledelsesansvar over de involverede ressourcer. Skal de følge din agenda, er det grundlægende fordi, de kan lide dig. Det kræver evnen til at forstå deres perspektiv i kombination med evnen til at bringe dine budskaber over rampen på en måde, der giver mening for dem – uanset hvilket niveau, de befinder sig på og hvilken faglig og kulturel baggrund, de har. Du er derfor også super skarp på forventningsafstemning, og du kan håndtere meget direkte feedback leveret uden de store omsvøb. 

Det er lige så vigtigt, at du kan trives i et miljø, hvor der ofte ikke findes etablerede skabeloner og systemer – dem skal du være med til at udvikle. Dette kræver en stærk can-do mentalitet med tilhørende evne for at kunne arbejde ud fra meget overordnede briefs og derfra selv kunne scope og finde vejen frem.

Dit nye team

Du får 6 gode kolleger med base på LEO Pharma’s hovedkontor i Ballerup. Alle har projektledererfaring fra konsulenthuse og store organisationer. Vores fokus er forretningskritiske transformationsprojekter, og vi har derfor stor bevågenhed og opbakning fra topledelsen. Vi er forankret i Global Finance, men arbejder også uden for finansområdet. Vi har det godt med hinanden og deler gerne viden og erfaringer med en åben og uformel tone.

Der holdes løbende samtaler. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

» Send ansøgning
Om LEO Pharma
LEO Pharma hjælper mennesker til at få en sund hud. Ved at tilbyde løsninger til patienter i mere end 100 lande på verdensplan hjælper LEO Pharma mennesker til at håndtere deres hudlidelser.
Grundlagt i 1908 og ejet af LEO Fondet har lægemiddelvirksomheden dedikeret årtiers forskning og udvikling til at levere produkter og løsninger til mennesker med hudlidelser.
LEO Pharma har hovedkvarter i Danmark og har ca. 5.300 ansatte over hele verden.
For mere information, se www.leo-pharma.com.​
Ansøgningsfrist: 22-06-2018

Arbejdssted: Ballerup

Arbejdstid: Heltid

Yderligere oplysninger fås hos: Tine Christensen
Mobil: +45 4188 3027