Senior Teamleder i Facility Services Maintenance

Er du i stand til udvikle medarbejderes potentiale og trives du med at skabe et højt engagement i håndværker-teams? Er du samtidig en teknisk dygtig og visionær maskinmester, ingeniør eller el-installatør med flere års ledererfaring? - så kan du blive vores kommende Teamleder for El-teamet i Facility Services.

El-teamet er en del af Facility Services, der udfører mange forskellige klassiske facility management opgaver på LEO Pharmas site i Ballerup. Facility Services hører rent organisatorisk ind under ”API og Site Ballerup”, der har ansvar for API produktion samt drift og udvikling af sitet i Ballerup. En ny helhedsplan for Ballerup sitet viser store ambitioner og vilje til at udvikle LEO Pharmas bygningsmasse de næste 3-6 år.

Facility Services har i dag ca. 30 interne samt 80 – 100 eksterne medarbejdere.

Dine ansvarsområder

Du vil få ledelsesansvar for vores el-team, der udfører el-vedligehold i API produktion, i bygninger og udvendige arealer. Som Teamleder afvikler du de daglige tavlemøder, hvor dagens udfordringer, fokus og prioritet besluttes. Samtidig skal du sikre et godt arbejdsmiljø for teamets 11 medarbejdere, og et udviklende samarbejde med vores eksterne leverandører.

Dine og teamets kunder er både de producerende områder og sitets øvrige brugere, der alle forventer at hver dag bliver en fantastisk arbejdsdag på LEO Pharma i Ballerup.

Det er derfor vigtigt, at du har fokus på at yde en høj service og kvalitet. Du får ansvar for, at udførslen af såvel de planlagte og afhjælpende vedligeholdsaktiviteter bliver koordineret under hensyntagen til kundernes behov.

Du vil ligeledes få ansvaret for at skabe struktur og rammer for udførsel af teamets  opgaver og vedligeholdsaktiviteter, således at overblik, korrekt prioritering, samt god kommunikation med kunderne bliver en naturlig del af hverdagen.

Du skal kunne håndtere forskellige administrative processer i forbindelse med lederrollen, herunder afrapportering i SAP. Et succeskriterium for dig som Teamleder er, at du kan udfordre ”det vi altid har gjort”, samt drive en forandringsproces fra start til slut.Du bliver en del af en engageret og fagligt kompetent ledelsesgruppe, som består af kontrakt- og driftsansvarlige ledere og tilhørende supportere. 

Kvalifikationer

  • Du er uddannet maskinmester, ingeniør eller autoriseret el-installatør
  • Du har el-faglig baggrund og kan påtage dig rollen som Faglig Ansvarlig for de faste el-installationer på LEO Pharma
  • Du har 3-5 års erfaring med ledelse og strukturering af planlagt drift og vedligehold af el-installationer, og gerne fra den farmaceutiske industri
  • Erfaring med el-opgaver i ATEX områder er en vigtig parameter
  • Kendskab til GMP, LEAN og SAP vil være en fordel

 LEO Pharma tilbyder dig gode udviklingsmuligheder i en organisation, der arbejder meget dynamisk og tværfagligt. LEO Pharma er på en udviklingsrejse omkring udvikling af vedligehold. Vores mål er at blive blandt de bedste i branchen.

LEAN og skabelsen af en forbedringskultur er fundamentet for udvikling af medarbejdernes arbejdsprocesser og serviceydelser.

Yderligere oplysninger

Kontakt Manager Poul Erik Søderdahl på +45 2331 1230, hvis du har nogle spørgsmål til stillingen.

 

» Send ansøgning
Om LEO Pharma
LEO Pharma hjælper mennesker til at få en sund hud. Ved at tilbyde løsninger til patienter i mere end 100 lande på verdensplan hjælper LEO Pharma mennesker til at håndtere deres hudlidelser.
Grundlagt i 1908 og ejet af LEO Fondet har lægemiddelvirksomheden dedikeret årtiers forskning og udvikling til at levere produkter og løsninger til mennesker med hudlidelser.
LEO Pharma har hovedkvarter i Danmark og har ca. 4.800 ansatte over hele verden.
For mere information, se www.leo-pharma.com.​
Ansøgningsfrist: 29-04-2018

Arbejdssted: Ballerup

Jobtype: Fast

Arbejdstid: Heltid

Yderligere oplysninger fås hos: Poul Erik Søderdahl
Mobil: +45 2331 1230