Kemiker med teknisk flair

Arbejder du bedst med en høj grad af frihed under ansvar? Vil du have mulighed for at præge din egen hverdag og dine egne opgaver? Har du en forkærlighed for proces og teknik? Så er stillingen som kemiker i Fucidin® API Purification lige noget for dig. Bliv en del af en sterilafdeling med fokus på arbejdsmiljø, GMP og produktion af API. 

Jobbet – en varieret hverdag

Som kemiker i Fucidin® API Purification kommer du til at fungere som bindeled og have daglig kontakt med mange forskellige faggrupper. Du skal supportere produktionen i tæt samarbejde med produktionsteknikere, smede og laboratorierne, samt koordinere processen ved uventede hændelser.

Ved hjælp af struktureret problemløsning skal du drive root cause analyser, udarbejde afvigelsesrapporter samt implementere forebyggende løsninger. Med tiden dygtiggør du dig i afdelingens procesanlæg og bliver dermed en kvalificeret sparringspartner for alle afdelingens interessenter. Du får bl.a. ansvaret for:

  • Support og koordinering af drift
  • Afvigelses – og CAPA håndtering
  • Validering af udstyr, produktions- og rengøringsprocesser
  • Miljømonitorering
  • Deltagelse i opgraderingsprojekter
  • Udarbejdelse af SOP´er og protokoller
  • Undervisning af kollegaer i proceskendskab
  • LEAN aktiviteter herunder CI (continuous improvement) og 5S

I det daglige bliver du en del af kemikerteamet i vores oprensningssektion, hvor du vil indgå i support til driften sammen med de øvrige kemikere. Dine faglige input til de daglige morgenmøder vil sikre, at vi sammen prioriterer dagen på bedste vis. Du vil få en fleksibel hverdag med frihed under ansvar, som også lejlighedsvis kan kræve tilstedeværelse på ”skæve” tidspunkter for at sikre de bedste rammer for produktionen.

Solid akademiker med gå-på-mod

Du er uddannet ingeniør, Cand. Scient., farmaceut eller lignende. Du har lyst til at blive udfordret i et GMP-reguleret miljø, hvor deadlines og rettidig omhu er del af hverdagen. Din naturlige interesse for teknisk og/eller mekanisk udstyr har givet dig et godt fundament for at lære om diverse procesanlæg. Har du erfaring fra den farmaceutiske industri og med aseptisk arbejde, vil det være en stor fordel.

Din praktiske og pragmatiske tilgang til arbejdet sikrer, at du kan drive opgaver og projekter selvstændigt. Du tager naturligt ansvar for dit arbejde og evner at arbejde både struktureret og systematisk for at nå dine deadlines. Dine gode samarbejdsevner kommer i spil både internt og eksternt, når du sparrer og kommunikerer på tværs af afdelinger og faggrænser. Du vil primært være tilknyttet den sterile enhed bestående af et mindre team på 4 teknikere og 2 kemikere.

Afdelingen

Fucidin® API Purification er en sektion i API Ballerup, som består af 22 dedikerede medarbejdere, der alle bidrager til det gode fællesskab. API Ballerup har til opgave at producere API til Fucidin® og psoriasis lægemidler. Fucidin® API Purification består af 3 enheder, der på forskellig vis forarbejder et fermenteringsprodukt til den færdige API.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

» Send ansøgning
Om LEO Pharma
LEO Pharma hjælper mennesker til at få en sund hud. Ved at tilbyde løsninger til patienter i mere end 100 lande på verdensplan hjælper LEO Pharma mennesker til at håndtere deres hudlidelser.
Grundlagt i 1908 og ejet af LEO Fondet har lægemiddelvirksomheden dedikeret årtiers forskning og udvikling til at levere produkter og løsninger til mennesker med hudlidelser.
LEO Pharma har hovedkvarter i Danmark og har ca. 4.800 ansatte over hele verden.
For mere information, se www.leo-pharma.com.​
Ansøgningsfrist: 02-04-2018

Arbejdssted: Ballerup

Jobtype: Fast

Arbejdstid: Heltid

Yderligere oplysninger fås hos: Anders Wind
Telefon: +45 3176 1257
Mobil: +45 2871 7229

Lone Ringgaard
Telefon: +45 7226 2223
Mobil: +45 4137 1261