Kemiker til pharma-produktion

Brug din GMP-erfaring i nøglerolle med stort ansvar og fantastiske kolleger

Har du erfaring fra GMP-reguleret produktionsmiljø, og leder du efter et job, hvor du kan udfolde hele paletten af din viden og virkelig se resultaterne af din indsats, så har du chancen lige her. LEO Pharma har sat det meget ambitiøse mål at blive verdens førende lægemiddelvirksomhed inden for behandling af hudlidelser. Derfor investerer vi massivt i vores produktion i Ballerup med såvel opgraderinger og en helt ny fabrik. Du kommer til at spille en vigtig rolle i mange af disse projekter, og du kommer til at gøre det i et super miljø med rare, hjælpsomme og vidende kolleger.

Repræsentant i store udviklingsprojekter og klassiske driftsopgaver

Du bliver en del af vores fermenteringsteam, der arbejder med produktion af LEO Pharma’s vigtigste produkt Fucidin®. Du får to fokusområder. På den ene side er du vores og oprensnings-teamets fælles repræsentant og ambassadør i en række store projekter, der primært handler om optimering og nybygning i produktionen. På den anden side bidrager du til driften og den løbende udvikling i afdelingen. Du skal:

  • Repræsentere afdelingen og søsterafdelinger som brugerambassadør i store projekter
  • Deltage på daglige tavlemøder baseret på LEAN
  • Håndtere afvigelser med fokus på læring – Corrective And Preventive Action (CAPA)
  • Gennemføre reviews, kvalificeringer og valideringer
  • Udarbejde Standard Operational Procedures (SOP’er) og protokoller – og godkende
  • Undervise kolleger i produktionen i at arbejde i GMP-reguleret miljø – inkl. implementering af nye metoder, processer m.m.
  • Medvirke til løbende forbedringer ud fra LEAN-principper og metoder

Du kan glæde dig til et mere end almindeligt alsidigt job med kæmpe muligheder for at påvirke ikke bare din egen rolle, men også den måde, vi arbejder på i de kommende år.

Erfaring fra GMP-reguleret produktionsmiljø og interesse for produktionsudstyr

Du har en videregående naturvidenskabelig uddannelse som fx kemiker, farmaceut, ingeniør eller lignende. Denne er suppleret med minimum et par års erfaring fra et GMP-reguleret produktionsmiljø, hvor du har arbejdet hands-on med kvalificering og validering. Samtidig er det vigtigt, at du interesserer dig for produktionsudstyr, og at du forstår, hvad der sker inde i tankene.

Da du får et stort selvstændigt ansvar og løbende skifter mellem drift og projekter, får du brug for både dit overblik, din strukturerede arbejdsform og din tilhørende evne for at kunne prioritere mellem mange opgaver – uden at miste de vigtige detaljer. Din store kontaktflade gør, at du skal få energi af at arbejde sammen med andre, og du skal kunne gøre det med respekt og lyst til at modtage og dele viden på en positiv vis. Derudover er det vigtigt, at du kan trives i en hverdag, hvor der ikke findes manualer for alt og alting.

Dit nye team

Du får 17 gode kolleger fordelt på 12 teknikere, 4 kemikere og vores Team leder. Vi har ansvar for fermenteringen i produktionen af Fucidin®, og vi har et tæt og godt samarbejde med vores søsterafdelinger i grov- og finrensningen. Vores arbejdsmiljø er meget åbent, og der bliver lyttet til alle. Stemningen er generelt rigtig god, og der er masser af plads til at grine sammen og have det sjovt, uden at det forstyrrer vores fælles fokus på at levere topklasse kvalitet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

» Send ansøgning
Om LEO Pharma
LEO Pharma hjælper mennesker til at få en sund hud. Ved at tilbyde løsninger til patienter i mere end 100 lande på verdensplan hjælper LEO Pharma mennesker til at håndtere deres hudlidelser.
Grundlagt i 1908 og ejet af LEO Fondet har lægemiddelvirksomheden dedikeret årtiers forskning og udvikling til at levere produkter og løsninger til mennesker med hudlidelser.
LEO Pharma har hovedkvarter i Danmark og har ca. 4.800 ansatte over hele verden.
For mere information, se www.leo-pharma.com.​
Ansøgningsfrist: 04-04-2018

Arbejdssted: Ballerup

Jobtype: Fast

Yderligere oplysninger fås hos: Mathias Bach Poulsen
Telefon: +45 7260 8558