Advokat/virksomhedsjurist

LEO Pharma Global Legal søger advokat/virksomhedsjurist

Er du en fagligt stærk advokat eller virksomhedsjurist? Har du lyst og evner til at bruge dine juridiske færdigheder i en kommerciel sammenhæng? Er du optaget af at medvirke til et højt juridisk niveau i tæt samarbejde med dygtige kolleger i en global juridisk funktion? I så fald er det måske dig, som LEO Pharma søger til en stilling i R&D Legal.

 

Om R&D Legal

Som medarbejder i R&D Legal bliver du en del af Global Legal, som pt. har 24 medarbejdere i Danmark og 7 medarbejdere i udlandet. Global Legal består af 4 teams; R&D Legal, Commercial Legal, Trademarks og Risk Management.

 I R&D Legal vil du indgå i et team på 6 engagerede medarbejdere. Vi rådgiver og understøtter LEO Pharmas R&D-organisation globalt (begrænset rejseaktivitet).

 

Jobindhold

Vi tilbyder dig en alsidig hverdag med masser af spændende udfordringer og opgaver, som vi forventer, at du kan løse selvstændigt på en effektiv og konstruktiv måde.

Opgaverne i R&D Legal omfatter rådgivning om og koncipering af en meget bred vifte af aftaler; samarbejdsaftaler, udviklingsaftaler, konsulentaftaler, fortrolighedsaftaler, material transfer agreements og andre IP-relaterede aftaler. Desuden rådgiver vi om life science-specifikke områder som prækliniske og kliniske studier og medical devices, og udarbejder de tilhørende aftaler. Alt sammen i tæt samarbejde med de funktioner i LEO Pharma, som understøtter vores forsknings- og udviklingsaktiviteter. Vi medvirker også i M&A-projekter og udarbejder og forhandler licensaftaler vedrørende endnu ikke-godkendte produkter.

 

Dine kvalifikationer

Du er advokat, jurist eller cand. merc. jur. med mindst 4 års relevant erfaring fra advokatkontor, som intern virksomhedsjurist og/eller i offentlige forskningsinstitutioner. Du er flydende på dansk og har et højt niveau på engelsk, såvel mundtligt som skriftligt.  Desuden besidder du gerne flere af følgende kompetencer:

  • stærke kommunikationsevner, gennemslagskraft og diplomatisk sans 
  • gode samarbejdsevner på tværs af fagdiscipliner og kulturer
  • evnen til at omsætte komplekse problemstillinger til praktiske aftaler  
  • kendskab til regulering og kontraktskoncipering inden for life science-området

 

Din arbejdsfacon er kendetegnet ved, at du gerne tager ansvar og arbejder engageret og fleksibelt. Du har en positiv indstilling, godt humør og formår at bevare roen samt prioritere rigtigt i pressede situationer.

 Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest søndag den 4. marts.

 

Spørgsmål kan rettes til Head of R&D Legal, Morten Bull (netdk@leo-pharma.com).

 

» Send ansøgning
Om LEO Pharma
LEO Pharma hjælper mennesker til at få en sund hud. Ved at tilbyde løsninger til patienter i mere end 100 lande på verdensplan hjælper LEO Pharma mennesker til at håndtere deres hudlidelser.
Grundlagt i 1908 og ejet af LEO Fondet har lægemiddelvirksomheden dedikeret årtiers forskning og udvikling til at levere produkter og løsninger til mennesker med hudlidelser.
LEO Pharma har hovedkvarter i Danmark og har ca. 4.800 ansatte over hele verden.
For mere information, se www.leo-pharma.com.​
Ansøgningsfrist: 04-03-2018

Arbejdssted: Ballerup, Copenhagen

Jobtype: Fast

Arbejdstid: Heltid

Yderligere oplysninger fås hos: Morten Bull
Telefon: +45 72263626
Mobil: +45 21661676