2 produktionsteknikere til GMP-reguleret miljø

Vil du have ansvar, afvekslende opgaver og mulighed for indflydelse?

Er du procesteknolog, procesoperatør, levnedsmiddeltekniker eller lignende, og leder du efter et job, hvor du virkelig kan bruge alle dine evner, så har du muligheden nu. Samtidig kan du glæde dig over, at din indsats gør en seriøs forskel for mennesker med hudlidelser over hele verden. Du bliver en del af vores oprensningsteam, som renser og klargør lægemidlet Fucidin® til færdig API på fabrikken i Ballerup. Du kan se frem til stor afveksling i opgaverne, indflydelse på vores arbejdsgange samt ansvar, der svarer til din gode indsats.

God blanding af manuelt arbejde og papirarbejde

Din hovedopgave bliver – sammen med kollegerne i teamet – at producere et batch per dag. Du kommer både til at arbejde med manuelle processer (fysisk arbejde) og de tilhørerende administrative opgaver. Vi roterer løbende mellem de manuelle processer, så der er god afveksling i alle opgaver. Gør du det godt, kan du også indgå som faglig og teknisk sparringspartner i spændende projekter. Du får naturligvis en grundig oplæring. Dine opgaver bliver at:

  • Udføre manuelle procestrin i produktionen – fældning, tørring, krystallisering og rengøring
  • Overvåge processer
  • Arbejde med GMP-dokumenter herunder afvigelser og SOP´er
  • Håndtere både råvarer og det færdige produkt
  • Udtage prøver
  • Være med at forbedre processer og arbejdsgange – vi arbejder med LEAN
  • Finde årsager til fejl og bidrage til at undgå dem i fremtiden – alene og i teams

Du arbejder kun på daghold i tidsrummet 06.00/07.00-14.00/15.00. Du skal dog være klar til at arbejde i weekenden, da der vil blive weekendarbejde efter behov – op til hver anden weekend og i perioder flere weekender i træk. Du får altid dobbelt op på timelønnen i weekenden og fridage i løbet af ugen i ugerne med weekendarbejde.

Positiv holdspiller med forståelse for GMP-produktion

Du er uddannet procesteknolog, procesoperatør, levnedsmiddeltekniker eller lignende. Du har derfor forståelse for, hvad det kræver at arbejde i et GMP-reguleret miljø – og du kan bidrage til løbende at optimere processer og arbejdsgange m.m. Da du skal arbejde med manuelle processer, skal du have en god fysik. Du skal kunne arbejde med IT på almindeligt brugerniveau og have lyst til også at håndtere administrativt arbejde.

Det er vigtigt, at du har lyst til at skabe resultater via positivt samarbejde. Du har derfor også nemt ved at dele dit gode humør med kollegerne. Samtidig skal du kunne trives i en kultur med en direkte tone – når det går stærkt, bliver tingene ikke altid pakket lige meget ind i vat. Du har det godt med at lære nye ting og deler gerne ideer og erfaringer med dine kolleger. Da teamet selv planlægger arbejdet, skal du have overblik og kunne prioritere opgaverne fornuftigt.

Dit nye team

Du får 5 (snart 6) kolleger i teamet på fabrikken i Ballerup. Sammen producerer vi API til Fucidin® og vi har både en steril og en ikke-steril oprensningsfacilitet. Du kommer til at arbejde i vores non-sterile område.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

» Send ansøgning
Om LEO Pharma
LEO Pharma hjælper mennesker til at få en sund hud. Ved at tilbyde løsninger til patienter i mere end 100 lande på verdensplan hjælper LEO Pharma mennesker til at håndtere deres hudlidelser.
Grundlagt i 1908 og ejet af LEO Fondet har lægemiddelvirksomheden dedikeret årtiers forskning og udvikling til at levere produkter og løsninger til mennesker med hudlidelser.
LEO Pharma har hovedkvarter i Danmark og har ca. 4.800 ansatte over hele verden.
For mere information, se www.leo-pharma.com.​
Ansøgningsfrist: 30 Jul 2017

Arbejdssted: Ballerup, DK

Jobtype: Fast

Arbejdstid: Heltid

Arbejdsdage: Dag