HR Coordinator

Vil du være med til at bygge et nyt team op sammen med unge og dynamiske kolleger? 

Har du bred erfaring med kontrakter og HR Administration generelt, og leder du efter et job, hvor du kan få et stort ansvar, være med til at bygge noget nyt op og samtidig udvikle dig, så har du fundet det. I LEO Pharma kommer du ind i en succesrig international virksomhed, der er i rivende udvikling. Vi arbejder for at hjælpe mennesker med hudlidelser til at få et bedre liv. Og det skal du være med til med udgangspunkt i netop dine gode kompetencer. 

Stort og spændende ansvar for eget område på 500-600 medarbejdere

Du indgår i et team på i alt 9 andre erfarne og fagligt stærke kolleger på LEO Pharma’s hovedkontor i Ballerup. Sammen har I ansvar for oprettelse af kontrakter, tillæg, opsigelser og øvrig administrativ support til alle LEO Pharma’s mange danske medarbejdere. Teamet er også ansvarlig for løn til tiden, og at der styr på tilhørende pensionsindbetalinger, bonusser mv.

Du får ansvar for dit eget område på 500-600 medarbejdere og vil samtidig håndtere udvalgte tværgående processer for alle de danske medarbejdere. Da vi skal i gang med at ensrette vores arbejdsprocesser, har du store muligheder for at sætte dit personlige præg på vores metoder og procedurer. I den sammenhæng lytter vi meget gerne til dine erfaringer og ideer.

I overblik bliver dine primære opgaver: 

  • Oprettelse af kontrakter, tillæg og opsigelser
  • Systemmæssig onboarding i SAP
  • BroBizz administration
  • Rekvisitioner for teamet
  • Oprettelse af eksterne konsulenter
  • Booking af intro-kurser
  • eQuality dokumentstyring

Minimum 3-5 års erfaring med HR administration

Du har en relevant HR-mæssig uddannelse, har et godt kendskab til HR jura og minimum 3-5 års erfaring med HR administration. Kender du også til SAP, er det en fordel, men ikke et krav for at søge – så længe du er klar til at lære det. Som person trives du med at have ansvar for dine egne opgaver, og du kan sikre, at der er orden i tingene, uden at du fortaber dig i mindre vigtige detaljer. 

Med dit drive, dit overblik og din gode energi er det naturligt for dig at være på forkant med opgaverne. Du har samtidig en grundlæggende positiv indstilling til at lykkes, og du kan sprede dit gode humør til både kolleger i afdelingen og dine kunder i forretningsområderne. Det gælder selvfølgelig også i dit samarbejde med kollegerne og herunder din lyst til at dele din viden og modtage sparring fra andre.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Interviews forventes gennemført i løbet af uge 31-33 og test i uge 34. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Head of People Services DK, Kristian Teglbjærg på tlf. 2844 3337.

» Send ansøgning
Om LEO Pharma
LEO Pharma hjælper mennesker til at få en sund hud. Ved at tilbyde løsninger til patienter i mere end 100 lande på verdensplan hjælper LEO Pharma mennesker til at håndtere deres hudlidelser.
Grundlagt i 1908 og ejet af LEO Fondet har lægemiddelvirksomheden dedikeret årtiers forskning og udvikling til at levere produkter og løsninger til mennesker med hudlidelser.
LEO Pharma har hovedkvarter i Danmark og har ca. 4.800 ansatte over hele verden.
For mere information, se www.leo-pharma.com.​
Ansøgningsfrist: 11 Aug 2017

Arbejdssted: Ballerup

Jobtype: Fast

Arbejdstid: Heltid

Arbejdsdage: Dag

Yderligere oplysninger fås hos: Kristian Teglbjærg
Telefon: +45 28443337