HR Consultant

Vil du arbejde fokuseret med rekruttering og supportere bredt i HR?

LEO Pharma er i rivende udvikling. Målet er at blive verdens førende lægemiddelvirksomhed inden for behandling af mennesker med hudlidelser inden 2020. For at nå dertil har vi iværksat en lang række spændende udviklingsprojekter, ikke mindst organisatorisk.

Som HR Consultant bliver du en vigtig medspiller i at gøre vores helt nye HR setup til en succes. Du bliver dit teams dedikerede rekrutteringsekspert og vil desuden supportere på en række HR-opgaver af varierende karakter. 

Rekrutteringsekspert og dedikeret HR-profil

Dit overordnede fokus er at understøtte Global Finance & Business Services i at nå de forretningsmæssige mål. Det gør du i et team med en Strategisk HR Business Partner (HRBP), en lokal HRBP og en HR Coordinator. Du bruger ca. 50 % af din tid på rekruttering. Derudover supporterer du HR Business Partnerne og medvirker i arbejdet med at løse HR-opgaver på tværs. Dine primære opgaver bliver at:

  • Rekruttere til Global Finance & Business Services – til HQ i Ballerup
  • Drive og supportere HR-kerneprocesser, fx lønregulering, engagement survey og performance management
  • Rådgive og sparre med ledere omkring alle typer af HR-relaterede spørgsmål
  • Supportere på aktiviteter indenfor Employer Branding, for eksempel planlægning af og deltagelse på uddannelsesmesser
  • Medvirke til onboarding af nye medarbejdere
  • Undervisning på vores ledertræning for nye ledere

Du og dine teamkolleger har base på LEO Phama’s HQ i Ballerup. Forretningsområdet du supporterer er globalt, så du skal mestre både dansk og engelsk i skrift og tale. Du refererer til den strategiske HRBP, der er leder for teamet. 

+5 års HR-erfaring med fokus på rekruttering

Du har en relevant kandidatgrad, fx cand.merc.HRM eller cand.soc.HRM. Din hidtidige karriere har givet dig minimum 5 års erfaring indenfor HR, gerne med vægt på rekruttering. Du har en god basal forståelse for personalejura, og er du PAPI-certificeret, er det en fordel. Da vi er ved at implementere SAP globalt, er det også en fordel, hvis du kender SAP, men det er ikke et krav for at søge.

Det afgørende for din succes er, at du interesserer dig for forretningen og kan sætte dig ind i dine forretningsområders strategi, skiftende fokus og forskellige funktionsområder. Dine mange forskellige kontakter gør, at du skal være menneskekender og kunne tilpasse dine services til den enkelte kunde – i en kompleks organisation med mange stakeholders og agendaer. I forlængelse af dette skal du kunne gribe boldene hurtigt og løbe dem sikkert i mål på egen hånd.

Derudover er det vigtigt, at du både er en god holdspiller og en dygtig individualist, der trives med forandringer, og som har lyst til at tage del i en bred palet af opgaver, der spænder over både forretningsdrevet rådgivning, træning af ledere til håndtering af administrative opgaver.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

» Send ansøgning
Om LEO Pharma
LEO Pharma hjælper mennesker til at få en sund hud. Ved at tilbyde løsninger til patienter i mere end 100 lande på verdensplan hjælper LEO Pharma mennesker til at håndtere deres hudlidelser.
Grundlagt i 1908 og ejet af LEO Fondet har lægemiddelvirksomheden dedikeret årtiers forskning og udvikling til at levere produkter og løsninger til mennesker med hudlidelser.
LEO Pharma har hovedkvarter i Danmark og har ca. 4.800 ansatte over hele verden.
For mere information, se www.leo-pharma.com.​
Ansøgningsfrist: 06 Aug 2017

Arbejdssted: Ballerup, DK

Jobtype: Fast

Arbejdstid: Heltid

Yderligere oplysninger fås hos: Lene Rejnhold
Mobil: +45 4177 2106

Sille Schulin-Zeuthen
Mobil: +45 6021 2165