2 Senior QA Specialister til API produktion

Udfold dine evner inden for QP eller kvalificering og validering

LEO Pharma er i rivende udvikling. Overalt sker der spændende ting. Nye IT-systemer, nye måder at organisere på og ikke mindst nye engineering-projekter. Derfor har vi brug for din hjælp og al din gode Q-viden. Vi leder efter en fokuseret QP-profil og en QA-profil med ekspertise inden for kvalificerings- og valideringsdokumentation, som skal anvendes i engineering-projekterne. I begge stillinger kan du se frem til at blive del af et virkelig stærkt team, hvor solid faglighed, gensidig respekt, hjælpsomhed og godt humør er fundamentet for de gode resultater.

QP-fokus eller projektfokus med vægt på kvalificering og validering

Den ene stilling er en klassisk QP-rolle, hvilket bestemt ikke gør den mindre vigtig eller spændende, for der er meget stor spændvidde i opgaverne. Den anden har fokus på deltagelse i engineering-projekter med tilhørende godkendelse af kvalificerings- og valideringsdokumentation. Uanset stilling vil du som Senior QA Specialist få en nøglerolle, hvor du arbejder bredt og deler din erfaring og viden og på den vis bidrager positivt til at udvikle både dine mindre erfarne kolleger og afdelingen som helhed. Afhængigt af din stilling vil du komme til at arbejde med flere af nedenstående opgaver: 

  •     Gennemføre reviews, frigive batches, håndtere afvigelser, ændringer m.m. – QP-rollen
  •     Sparre med og coache dine kolleger i Q og i vores stakeholder-afdelinger 
  •     Deltage i engineering projekter og tværorganisatoriske projekter som QA-repræsentant
  •     Bidrage aktivt til udvikling af Q-fagligheden i både eget område og hele LEO – herunder træde til med hjælp hvor
        og når der er behov
  •     Bidrage til fortsat udvikling af vores kvalitetssystem

Baseret på din erfaring, dine interesser og vores behov finder vi sammen ud af, hvilken rolle, der passer bedst til dig. Stillingen er tidsbegrænset til 5 år, men som udviklingen er i LEO, vil der med stor sikkerhed åbne sig andre muligheder, når den tid er gået. 

Solid erfaring med GMP og kendskab til LEAN

Som senior-profil har du selvsagt en solid ballast inden for kvalitetsområdet. Herunder har du særlig ekspertise inden for enten QP eller kvalificerings- og validerings-dokumentation. Du arbejder rutineret med GMP, og da vi i stigende grad arbejder efter LEAN-principper, skal du trives indenfor de rammer. Samtidig er det vigtigt, at du trives i et miljø i forandring – og at du har lyst til at gå forrest og skabe positiv opbakning til, at forandringer er til for at gøre tingene bedre. Er du interesseret i QP-rollen skal du have evner for og lyst til at arbejde operationelt, imens rollen som kvalificerings- og valideringsekspert kræver evner for og lyst til at arbejde mere projektorienteret.  

Uanset rolle er samarbejde nøgleord. Med din erfaring ved du allerede alt om, at din succes i høj grad ligger gemt i din evne til at samarbejde med mange forskellige mennesker med vidt forskellige baggrunde fra operatører til Vice Presidents. I den sammenhæng kan du bruge din pragmatiske indstilling, dine gode kommunikationsevner samt ikke mindst din evne til at se løsninger, der sikrer compliance såvel som tager operationelle hensyn. Du får også brug for din evne til at bevare et godt humør – også i kritiske situationer. Derudover skal du tale og skrive både dansk og engelsk.

API Quality, Ballerup – dit nye team

Du får 8 motiverede og engagerede kolleger på hovedkontoret i Ballerup. Sammen har vi ansvar for kvalitetssupport til API produktionen i Ballerup. Mere konkret frigiver vi råvarer, emballage, API intermediater og API’er, yder kvalitetssupport såsom behandling af afvigelser, CAPAs, Change control sager og PQR. Vi arbejder også med kvalificering, validering, proces-risikovurderinger, tværorganisatoriske projekter samt er værter ved myndighedsinspektioner i API området.

Mindst lige vigtigt er det, at vi har det rigtig godt sammen. Vi nyder respekt i organisationen, fordi vi har vores faglighed på plads, og fordi vi ikke er bange for at dele vores gode humør og lyst til at skabe velfungerende samarbejder med fælles tro på at lykkes. Vi er en del af Global Quality, som globalt har ca. 170 ansatte.

I ugerne 28-30 kan Gunvor Almtorp +45 41371181 kontaktes vedrørende spørgsmål til stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

 

» Send ansøgning
Om LEO Pharma
LEO Pharma hjælper mennesker til at få en sund hud. Ved at tilbyde løsninger til patienter i mere end 100 lande på verdensplan hjælper LEO Pharma mennesker til at håndtere deres hudlidelser.
Grundlagt i 1908 og ejet af LEO Fondet har lægemiddelvirksomheden dedikeret årtiers forskning og udvikling til at levere produkter og løsninger til mennesker med hudlidelser.
LEO Pharma har hovedkvarter i Danmark og har ca. 4.800 ansatte over hele verden.
For mere information, se www.leo-pharma.com.​
Ansøgningsfrist: 04 Aug 2017

Arbejdssted: Ballerup

Jobtype: Tidsbegrænset

Arbejdstid: Heltid

Arbejdsdage: Dag

Yderligere oplysninger fås hos: Kamilla Vorup
Telefon: +45 7226 2980
Mobil: +45 4188 3032