Laborantpraktikant i Early Systemic & Topical Development og Analytical Support.

Laborantpraktikant i Early Systemic & Topical Development og Analytical Support.

Afslut din laborantuddannelse med et lærerigt år på LEO Pharma og få en uddannelse i en stor, international virksomhed i rivende udvikling

LEO Pharma er med i forreste række, når det drejer sig om udvikling af innovative lægemidler på verdensplan. Det stiller krav til alle ansatte om at tage fat og gøre en ekstra indsats. Til gengæld tilbyder vi masser af muligheder for en spændende og lærerig praktikplads med en åben og uformel omgangstone.

Med start d. 1. februar 2018 søger vi en dygtig laborantpraktikant til en stilling i Early Systemic & Topical Development (ESTD). 

Nytænkning er en væsentlig del af udviklingen af nye lægemidler som er vores primære arbejdsområde.  Vi forventer derfor, at du er en engageret og fleksibel medarbejder, der gennem laboratoriearbejde har lyst til at være med til at omsætte nye ideer til sikre effektive lægemidler

I ESTD er hovedvægten af vores opgaver udvikling og karakterisering af nye lægemiddelsstoffer og formuleringer og området består af tre afdelinger der har fokus på Analyse og Præformulering, Formulering og til sidst Speciale analyser.  Vi er i alt 35 medarbejdere – heraf 16 tekniker og som laborantpraktikant vil du få mulighed til indblik i arbejdet i de to analyseafdelingerne.

Du vil du indgå i det daglige, analytiske arbejde med de nye stoffer, formuleringer og analysemetoder. Du vil få mulighed for at blive oplært i en række kemiske og farmaceutisk-tekniske analyser herunder kromatografiske analyser (HPLC/UPLC/SFC) med forskellige detektorer (f.eks. UV, PDA og EC), pH-målinger, prøveforberedelse og præformuleringsstudier, homogenitet m.m. Der vil også blive mulighed til at afprøve specialeanalyser som DSC, TGA, XRPD og IR.

Et lærerigt år

I LEO Pharma lærer du

  • konkrete og specifikke metoder og teknikker
  • generel laboratorieadfærd
  • at udvikle dine samarbejdsevner og blive en god holdspiller

Vi forventer, at du som person er:

Fagligt interesseret i analytisk kemi, engageret, fleksibel, god til at samarbejde på tværs af afdelinger og faggrupper og trives med at have flere bolde i luften.

Vi glæder os til at høre fra dig!

» Send ansøgning
Om LEO Pharma
LEO Pharma hjælper mennesker til at få en sund hud. Ved at tilbyde løsninger til patienter i mere end 100 lande på verdensplan hjælper LEO Pharma mennesker til at håndtere deres hudlidelser.
Grundlagt i 1908 og ejet af LEO Fondet har lægemiddelvirksomheden dedikeret årtiers forskning og udvikling til at levere produkter og løsninger til mennesker med hudlidelser.
LEO Pharma har hovedkvarter i Danmark og har ca. 4.800 ansatte over hele verden.
For mere information, se www.leo-pharma.com.​
Ansøgningsfrist: 01 Aug 2017

Arbejdssted: Ballerup, Greater Copenhagen, DK

Jobtype: Tidsbegrænset

Arbejdstid: Heltid

Yderligere oplysninger fås hos: Analytical Support: Maj-Britt Schubert
Telefon: +45 2557 8084

Early Systemic & Topical Development: Louise Pape Petersen
Telefon: +45 7226 2977